Oğushan PEHLİVAN - Okul Müdürü

Oğushan PEHLİVAN - Okul Müdürü

    Okul Müdürü PEHLİVAN 1975 yılında Artvin ili Yusufeli İlçesi Bakırtepe Köyü’nde doğdu. İlkokulu Bakırtepe Köyü İlkokulu’nda ortaöğretiminin ortaokul kısmına Yusufeli İmam Hatip Ortaokulu, Erzurum İmam Hatip Ortaokulu ve orta 3. sınıftan itibaren Artvin İmam Hatip Lisesi’nde devam eden PEHLİVAN 1993 yılında Artvin İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu.1994 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (Beden Eğitimi yan alan) Bölümünü kazanan PEHLİVAN 1998 yılında  mezun üniversiteden mezun olup, 1998 yılı Eylül ayında ilk görev yeri olan Erzurum İli Tortum ilçesi İncedere Köyü İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. 2002 Kasım ayına sonuna kadar Tortum İncedere Köyü İlköğretim Okulu’nda Müdür Yetkili Öğretmen olarak devam eden PEHLİVAN askerliğinin acemi eğitimini Erzincan’da ve İncedere Köyü İlköğretim Okulu’nda Yedek Subay Öğretmen olarak tamamladı.  2002 Kasım ayında Erzurum Oltu İlçesi Ayvalı Köyüne, 2003 yılında ise Artvin ili Yusufeli ilçesi Kılıçkaya Şehit Albay Cevat Erten YİBO’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başlayıp 2004 yılında yapılan müdür yardımcılığı sınavını kazanarak 2005 yılı başından 2010 yılına kadar aynı okulda pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2010 yılında Okul Müdürlüğü sınavını kazanarak Yusufeli Merkez Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nda Müdür olarak göreve başladı.2013 yılı başından 2014 yılı Temmuz ayı sonuna kadar Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapıp 2014 yılı Temmuz ayından 2019 yılı Mart ayı sonuna kadar Artvin Belediyesi Başkanlığı’nda İnsan Kaynakları, Yazı İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevlerinde bulunan PEHLİVAN 2019 yılı Mart ayı sonunda Artvin Belediye Başkanlığındaki görevinden ayrılarak 2019 yılı Haziran ayından 2022 yılı Haziran ayı sonuna kadar Artvin Öğretmenevi’nde müdür yardımcısı olarak çalıştı. Memursen’ e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Artvin Şubesi
İl başkan yardımcılığı ve İlim Yayma Cemiyeti Artvin Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliklerinde de bulunan PEHLİVAN okul Müdürlüğü ile birlikte Türkiye Yeşilay Cemiyeti Artvin Şube başkanlığı görevini de ifa etmektedir.

 2022 yılı Temmuz ayında mezun olduğu okulu Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne okul müdürü olarak atanan PEHLİVAN evli olup üç çocuk babasıdır.